Myslördag♥

har vart en underbar dag idag, åkte till stallarholmen för att grilla med svärföräldrarna, de var riktigt mysigt, lämnade kvar wilma där för att få lite mystid med jonas med och att vi ska kunna städa imorgon.
och imorgon kommer farmor hit för att fira mig.. ska bli kul, men kom på att vi inte har fikabröd, jaja de blir kaffe iaf :P
Nu blir de myslördag med älsklingen när han är klar på toa :P

Mitt liv, min blogg...

Alltså egentligen, vad är blogg till för om man inte får skriva vad man vill?
jag har bloggen för att skriva av mig o må mkt bättre spelar ingen roll om alla läser detta men jag vill skriva av mig o de gör jag lättast här...
Men ska berätta exakt hur jag mår just nu, ärligt, just nu mår jag riktigt skit rent ut sagt..
Känns som hela helvetet har brakat loss..
Vet inte vad de är längre men allt går bara neråt...
Vet inte ens vad jag vill längre, vill kunna vara en bra mamma till Wilma...


Myskväll♥

Blir en myskväll med Wilma och Älsklingen idag♥
Fast blir att natta Wilma vid 20.00-20.30 tiden så de blir nog bar myskväll med älsklingen♥

Imorgon ska Wilma sova hos sin farmor o farfar för att vi ska kunna städa ordentligt och få sova ut litegrann fast har börjat blivit van med att gå upp vid 6-7 tiden..

Men nu blir de kvällis

Ursäkta!!

Ber om ursäkt om ni som läser detta tar illa upp men just nu vill jag bara skriva av mig så jag blir på bättre humör och får ur mig allt, förlåt ennu en gång till om ni tar illa upp men måste!!
Vet att man inte ska skriva de här men de är de enda stället jag trivs med att skriva allt om på..

Just nu är jag så jääävla irriterad, känns som hela livet håller på rasar ihop.. just pga allt jävla bråk och småtjafs särskilt när en person ringer en annan så jag måste prata med denna person o känna mig som ännu en idiot och jämt när de blir så så känns de fan som om det är mitt fel alltid, de gör de jämt när de blir så!!
Känns fan som alllt jag gör är mitt fel..
och nu känns de som om de försöker få wilma ifrån mig så jag kan må ännu sämre än vad jag gör...
Kan inte prata med någon som jag inte känner som tror att de kan nått, de ända de är bra på de är ta mig fan bara lyssna, de hjälper fan inte en, blir man inlagd på psyk blir man bara 10 ggr värre, de flesta iaf..
Blir så jävla irriterad, jämt när vi bråkar så blir 1000 andra inblandade i de för att den personen ringer en massa o då känner jag mig som en idiot och så sårad som jag kan bli..


Mitt hjärta känns som de ska gå sönder i tusen bitar... vet fan inte vad jag ska göra, allt jag gör känns bara som allt jag gör är fel... kanske är så... just nu känns de fan som det!!

Sorry men var fan tvungen att skriva av mig allt skit


Bvc idag

Idag vet jag inte vad de var med Wilma, men jävlar vad hon var grinig, så jävla grinig, hon hade lite feber men tror den gått över nu, men jäklar, hon var så ledsen inatt, fick lägga henne bredvid oss för att få henne lugn.. skit oxå, men jaja så är de med sjuka barn, hon blir dessutom lite extra mammig när hon är sjuk...

Idag ska vi gå till BVC och väga o mäta lillskrutta, hon bör ju väga över 7 kg nu ju så tung som hon är :P haha
Men men idag är de fredag vilket betyder att jag fått pengar och ska handla lite, kanske till o med luncha med Emelie om det går, hoppas på det :)
Blir att åka till stallarholmen med idag, eventuellt grilla, men att fira mig iaf vad de vad som lät..

Ha en toppendag :)

Söndag..

Igår städade vi ordentligt inför tisdag då jag fyller o de kommer en massa som ska äta tårta osv.
Så nu är de rent och fint här hemma, och på tisdag börjar föräldragruppen igen och de ska bli riktigt kul, funderade på att ta med en tårta och bjuda de men får se..

Just nu sitter Wilma hos sin faster och robin är här med, min bror alltså, blev en liten överraskning att han skulle komma, men men nu ska jag ta o komma på någon mat... hmm något förslag?

Älskar Jonas o min underbara dotter

En ny dag på en ny vecka...

Igår var de verkligen inte kul med wilma, hon hade såååå ont i magen, visste verkligen inte vad vi skulle göra, vi gjorde allt vi kunde men de gick inte, gav henne lite alvedon, till slut så somna hon på soffan, tror hon gjorde de för hon grät i fleeeera timmar, usch för såna små krakar..
Så synd om de..
Men hon sov iaf skiiit bra inatt :d vaknade halv 8 så nu sitter vi här ute, men dock så är jag lite småtrött så jag tar en kopp kaffe nu på morgonkvisten..

Ha en toppendag ;:D

Söndag

Igår hade jag så extremt tråkigt så ville bara komma hemifrån men fanns ingen som kunde hämta oss o hade inga pengar, men till slut hämta mamma oss, så vi var där inatt, skönt var de att komma hemifrån, men nu är vi hemma igen..
och nu tänker jag ta de lugnt för min rygg håller på paja ihop.. usch..

Älskar min underbar dotter och min blivande man <3

Rutinen inne på wilma =)

Jag har äntligen fått in exakta rutiner på wilma, MEN de finns en negativ, hon somnar mellan 19.00-21.00 på kvällarna o vaknar ungefär 04.00-05.00 de är de negativa med det, men annars har jag fått in extrema rutiner, härligt för då vet man när hon ska sova middag o ha mat osv..

På morgonen vaknar Wilma mellan 04.00-05.00, då brukar vi ligga i sängen o dra oss en timma eller två, sen gå ut till tv:n o lägga oss på soffan och glo på tv, efter en stund somnar wilma o jag kan vila en stund.
Sen vid 12.00-13.00 så brukar wilma vila sen sover hon vid 17 tiden eller nått sånt o sen somnar hon för natten, härligt egentligen, men jädrans unge att vara vaken så mkt för att vara en bebis, fast älskar henne ändå, de är en go liten flicka..

Neh nu blir de att kolla på fejjan litegrann sen KANSKE spela sims om wilma sover... annars blir de film tittandet..

Min prinsessa<3


Helgen..

I helgen var vi barnlediga, mamma fick ha wilma i helgen, så igår åkte vi till stallarholmen och var hindvakt, badade i poolen och hade myspys..
Tim och alexandra kom över en sväng igår kväll o pratade, sen efter de så satte vi oss o titta på tv o hade myspys..

Idag kommer min bebis hem så längtar massor... vill ha min bebis nu, hon är så gooo o underbar<3 mammas beeeebis<3

Onsdag =)

Tycker tiden springer iväg nuförtiden, kanske för att jag har en dotter, hon växer så jäkla fort xD
Idag har vi väl inte gjort så mkt, sov en stund imorse, sen gick vi iväg ner på stan o glodde lite, wilma fick lite nya kläder för hennes pengar..

Är lite dålig på att uppdatera, men orkar itne skriva varje kväll, men en sak vet jag, jag älskar min underbara dotter o sambo..

Ha de toppen :)

<3


Vill du gifta dig med mig??





RSS 2.0