Tisdag idag då..

Denna tisdag vaknade jag dötrött fast jag sov hela natten xD sov för länge helt enkelt, ikke bra xD
Men men började med att älsklingen kom in o väckte mig, han skulle gå till bussen så han sa hejdå.
Stackarn skulle bli sövd idag o få tänderna utdragna, så kommer väl sluta med att jag har både karl o dotter som ligger på soffan i ett par dagar..

Menmen, åt frukost o kände inte alls för göra nått idag, men tog disken innan Wilma kom hem, sen när hon hade kommit hem så tog jag dammsugningen, satte igång en maskin tvätt och nattade henne, eftersom hon var trött..
Hängde upp tvätten och sen kom Maria och Ulrika på besök.
Wilma hann iaf träffa de innan de skulle åka iväg.

Tänkte ge Wilma mat, men märkte att hon var grinig så tog tempen o den visade 39 grader, igen :/ så blev välling för henne eftersom hon vägrar äta när hon är sjuk, hon somnade så la henne i soffan o satte igång en till maskintvätt..

Och nu sitter jag o äter tacobröd o dricker juice o väntar på att älsklingen ska komma hem, verkar ta lång tid, hoppas han kommer snart, känns så tomt utan han o han har bara varit borta i några timmar xD

Men ha en toppendag =)



Min lilla sjukling<3

Magen växer o växer..

Shit känns som "Tindra" kommer bli en riktig knubbis xD
Så fort jag ska böja mig så är magen i vägen xD så börjar bli stor o jag är bara i vecka 22 typ :O
Shit kommer bli en riktig tjockis xD

Denna graviditet tror jag kommer gå bättre, som de känns just nu iaf, större nu när jag väntar denna bebis än med wilma, med wilma så syndes de kanske i vecka 28, o jag är snart i vecka 22 eller går in i vecka 22 imorgon så kommer säkert bli jätte stor nu bara för de xD

Bara för jag är så smal så kommer jag säkert bli stor o måste ha älsklingens kläder, haha xD

Feedback

Tänker tillbaka då innan wilma föddes så mycket krångel de var, och massa åk till sjukhuset stup i kvarten, men ändå låg hon kvar till vecka 37.
Men tyvärr blev de ju snitt, ville egentligen föda henne normalt, men de var omöjligt eftersom hon låg i säte..
Men kommer ihåg när jag låg på uppvaket, tyckte de tog timmar innan Jonas o Wilma kom upp till mig.
Men när de kom och jag fick hålla Wilma för första gången så kändes de overkligt, tänkte "är de där verkligen min dotter?!" allt hade gått så fort.
Men jag älskar henne otroligt mycket..

Kommer oxå ihåg hur jobbigt de var första natten, jag spydde som en gris av morfinen, sen när jag vaknade var Wilma borta, var helt förvirrad, men sen kom sköterskan in med henne o sa att hon var hungrig, så då förstod jag att de hade haft henne under natten.

Nu 9 månader senare så känns de som Wilma sprungit iväg, hon är så stor, sitter själv, sätter sig upp själv, försöker krypa, men vill helst gå, det går så snabbt, hoppas bara hon kan gå innan Tindra föds..

Kommer alltid älska mina barn<3


Wilma ligger i magen vecka 21



(tindra) ligger i magen vecka 21

Lite skillnad, denna lilla sötnos kommer bli en riktig knubbis :P

Wilma, my princess <3


Ny start på en ny vecka..

Usch känner mig som en zombie.. trött som en aliker..
Mår illa med, men de går nog över, kanske ska äta frukost, men väntar till Jonas vaknar o så han kan hålla koll på Wilma eftersom hon med sover i soffan då..
Inatt vaknade hon typ 3-4 ggr, men sov till halv nio i sin säng, så de var skönt, men faan önskar hon kunde sova hela nätterna så jag med får sova bra någon gång..

Längtar tills vi får en trea eller fyra, men lär dröja, usch, vill inte bo kvar här, ska de vara så svårt att få lägenhet :/

Idag tänker jag nog ta de lugnt, så jäkla trött så vet inte vad jag heter ens en gång..
Ha en bra dag iaf..

Söndag...

Ja alla söndagar ser väl likadana ut känns de som.
Idag vaknade jag med att Wilma stod upp i sängen, tur att vi sänkt den till längst ner så hon inte kan ramla ur.
Hon vaknade för en gångs skull bara 2 ggr inatt, de va skönt, så inatt blev de mer än 2-3 timmar, kanske blev mellan 4-6 timmar.

Men men nog om det, vi tänkte bada idag, men krissi var så seg på svara i mobilen så klockan sprang iväg så blev inget badande i badhuset idag, får ta de en annan helg, då jag, jonas o wilma går o badar =)
Vi gick hem till krissi o hämtade henne sen gick vi hem, o jag tog en varm dusch eftersom jag hade fått mjölkstockning :O gjorde skit ont, så hoppas de inte blir samma strul med Tindra som med Wilma, de orkar jag inte.
Vill kunna amma längre men får se hur de blir när hon föds...

Nu snart blir de att äta middag o se på film och ta de lugnt, för fan vad ont i magen jag har nu, men de ska jag prata med barnmorskan om imorgon, känns inte som sammandragningar iaf som tur är, för sjukhus är inget för mig..
Denna graviditet vill jag att den ska bli normal o hon ska födas normalt så hoppas på de :)



Vecka 21+4, idag är de +5 men tog denna bild igår :) kommer bli en liten knubbis till dotter :P

En underbar lördag <3

Kan lova, vaknade upp o var dötrött, men åt frukost tillsammans med Wilma, sen jävlar fick jag städmani xD
Började städa i köket, så nu är de så rent de kan bli i köket, sen tog jag även resten av lägenheten och tvättade även massa kläder, så nu är de riktigt rent o fint här hemma..

Nyss åt vi tacos o såg på filmen "systrar i jeans" jädrar vad bra filmen var, har bara läst boken men filmen var med bra.
Nu ska jag mysa lite med lillskruttan som är lite mammig av sig o sen få henne att sova, sen blir de kanske mys med stora skiten med :P

Ha en toppenlördag =)



Måste säga att Wilma fick en liten egen fåtölj när vi var o storhandla :D haha hon gillar den iaf :) min stooora bebis <3

Happy =)

Idag vaknade jag faktiskt glad =) första gången på länge, känns som de börjar vända sig nu, hoppas jag iaf =)
Trots att Wilma vaknade minst 5-6 gånger inatt och låg vaken från 8 till halv 9 och somnade om så känner jag gladheten och piggheten i kroppen :)
Vi somnade om och vaknade kvart i tio, helt utvilade :)
DE var så underbart skönt, och nu är man pigg o glad :)

Jag älskar min dotter och min underbara sambo, är glad att de finns i mitt liv :)



Toppen dag =)

Igår kände jag mig deprimerad och ledsen, men jag lovar, efter jag pratade med psykologen kände jag mig genast mycket lättare och gladare, till och med krissi såg att jag var gladare efter jag pratat med de än innan jag gick in dit.

Vissa dagar kan kännas jobbigare än andra, men är glad att jag har så många som stöttar mig igenom det här, de här gör jag för min sambo och mina barn.
Finns inget annat som gör mig lycklig.
Jag är glad att min sambo tog mig till psykologen och pratade så jag fick medicin och börja må bättre, för jag känner mig lättare nu.
De kanske vänder nu men igår kände jag mig lycklig efter jag pratade med psykologen.
De kändes skönt med.

Så de här kommer nog bli bra :)


Fredag =)

Kan säga, att inatt sov Wilma otroligt bra, somnade runt nio tiden och vaknade första gången vid sju imorse, var den bästa natten, men de värsta var att jag vaknade en gång i timmen istället, jäkla skit, haha men de gjorde inte mig något, fick ju sovmorgon iaf :)

Idag så gick vi ner till stan och handlade, hämtade ut min medicin så nu kanske de vänder och blir bättre, får hoppas på det.
Känns ganska skönt faktiskt, känns som allt går bättre, gick för första gången med på att prata med psykologen och fick antidepressiv medicin eller vad de heter för min nedstämdhet, så de kommer bli bättre till slut, ska prata med psykologen regelbundet met :)

Nu har vi iaf ätit tacos med Krissi och Elicia så nu är jag mätt xD
Blir nog att ta de lugnt denna fredag kväll, äta godis och dricka cola :P

Ha en bra fredagkväll :)

Godmorgon!

Faan, Wilma som sovit så bra många nätter så börjas de om igen, vaknar 1-2 ggr i timmen hela natten, gaah, vad är de som gör att hon inte sover..
Håller på bli tokig, men jaja, nu blir de att gå upp till förskolan och dricka tusen liter kaffe så man vaknar till..

Trött som ett as är man men sova de gör man i graven, bättre dricka massa kaffe o hålla ögonen öppna, men ha en toppendag för de ska jag försöka ha :D


Wilma Stenbom<3


Fredag den 13:e

Hmm alla säger att de är otursdagen, men de är min turdag, eller ja tur o tur, haft en bra dag iaf =)
sov lite halvtaskigt inatt, vaknade minst tre gånger o kollade om wilma sov, men hon sover ju inte hemma utan hos sin farmor o farfar..
Kommer hem imorgon igen.. åååh längtar.

Idag har vi städat och donat här hemma, väntar nu på att tvättmaskinen ska bli klar så man kan hänga upp tvätten o ta kväller sen..

Men just nu blir de kolla runt lite grann på datorn och vänta :P

HAVE A NICE DAY!

Tänker på dig<3

Sitter i sovrummet nu, helt ensam, tårarna sprutar ut, allt känns så meningslöst just nu, alla säger att man ska rycka upp sig, men när allt ser ut som de gör så går de inte, lev vårat liv o känn på de, vi kämpar på varje dag..
Men de har inte med saken att göra..

Jag saknar dig morfar, tänker på dig jämt och ständigt, särskilt på kvällarna.. har sett dig flera gånger, kan du inte visa dig för mig nu, behöver din tröst, älskar dig morfar, saknar dig massor<3

Deppig som tusan..

känner mig så pissig, deppig o lust att kväva mig själv, nej men är så less på allt just nu, och kommer antagligen få åka in till sjukhuset, därav ända upp till uppsala, hur ska de gå utan wilma?? neej henne tar jag med mig denna gång om jag ska till uppsala, inte en gång till att jag ligger där, särskilt inte utan Wilma..
Men just nu känns allt så pissigt, knappt ingen mat hemma, till oss räcker väl de till imorrn, till wilma är maten så gott som slut, har ju en halv burk kvar o vaniljyoghurt o välling, men inte så bra att ge henne för mkt av de heller..
Ligger efter med räkningar, och vi får ingen större lägenhet, just nu känns allt allmänt pissigt..
Vet att de kanske låter som om jag klagar, men var tvungen att skriva av mig..
För att göra allt negativt till positivt så klicka in på länken här o tjäna extra pengar :)
känner mig så pissig, deppig o lust att kväva mig själv, nej men är så less på allt just nu, och kommer antagligen få åka in till sjukhuset, därav ända upp till uppsala, hur ska de gå utan wilma?? neej henne tar jag med mig denna gång om jag ska till uppsala, inte en gång till att jag ligger där, särskilt inte utan Wilma..

Men just nu känns allt så pissigt, knappt ingen mat hemma, till oss räcker väl de till imorrn, till wilma är maten så gott som slut, har ju en halv burk kvar o vaniljyoghurt o välling, men inte så bra att ge henne för mkt av de heller..
Ligger efter med räkningar, och vi får ingen större lägenhet, just nu känns allt allmänt pissigt..

Vet att de kanske låter som om jag klagar, men var tvungen att skriva av mig..

För att göra allt negativt till positivt så klicka in på länken här o tjäna extra pengar :)

ADsettings.com

sjukling..

Usch jag hade hoppas på att jag skulle slippa denna förkylning, men neeh då..
När jag väl blir förkyld så blir de oftast värre än värst, feber, jätte snorig och hängig, men men bara bita i de sura äpplet.
Wilma sover nu sp passar på att skriva..
Men tycker ni ska göra som mig, bli medlem på denna sida och tjäna pengar på just din blogg, du behöver bara göra ett enda klick för att få tjäna pengar, de är lätt och enkelt, klicka bara på länken så fixar du detta.
Har du ingen blogg, skaffa de och börja tjäna extra pengar =)
Detta är länken --->
Usch jag hade hoppas på att jag skulle slippa denna förkylning, men neeh då..
När jag väl blir förkyld så blir de oftast värre än värst, feber, jätte snorig och hängig, men men bara bita i de sura äpplet.
Wilma sover nu sp passar på att skriva..

Men tycker ni ska göra som mig, bli medlem på denna sida och tjäna pengar på just din blogg, du behöver bara göra ett enda klick för att få tjäna pengar, de är lätt och enkelt, klicka bara på länken så fixar du detta.
Har du ingen blogg, skaffa de och börja tjäna extra pengar =)

Detta är länken ---> ADsettings.com

På några dagar kan du tjäna minst 500 kr och inom en vecka kan du ha tjänat upp till 2000 kr :)

UV linser :P

Haha vad ballt, de kanske man ska ta och beställa, vad coolt de skulle vara, eller vad säger ni :) haha billiga med :)



Haha =)

Haha vad kul de var att man kunde tjäna pengar på sin blogg, har tjänat ihop mer än 500 kr där nu, allt man behöver göra är att bli medlem på adsettings :)
De är hur smidigt och enkelt som helst, gå in och testa vettja :)
de går fort och de kostar absolut ingenting, de är ju bara du som tjänar på det :)
Lite extra pengar till något roligt skadar inte :)
Haha vad kul de var att man kunde tjäna pengar på sin blogg, har tjänat ihop mer än 500 kr där nu, allt man behöver göra är att bli medlem på adsettings :)

De är hur smidigt och enkelt som helst, gå in och testa vettja :)
de går fort och de kostar absolut ingenting, de är ju bara du som tjänar på det :)
Lite extra pengar till något roligt skadar inte :)

Allt du behöver göra är att klicka på denna länk ---> ADsettings.com




Tjäna pengar på bloggen =)

Helt otroligt, du kan tjäna pengar på din blogg helt gratis, bara regestrera dig och följa instruktionerna, de tar bara några timmar/dagar så får du pengar, bara några klick :) jag fick tips av en vän från facebook och de funkar hur bra som helst, bra att tjäna lite extra pengar.
De enda du behöver göra är att gå in på denna länk =) ett mycket bra tips
Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Billiga och snygga underkläder

Varför inte ge dig den där lilla extra känslan av att vara oemåtståndlig vid alla romantiska tillfällen?
Här finns de första och bästa alternativen av billiga och sexiga underkläder på nätet :)
Kolla in vettja :D

Ni kan iaf gå in och kolla på det :) kostar ju inget :)


Partylinser :D

Partylinser? ja de kanske skulle vara något för de som tycker om olika slags färger och party, de är ju faktiskt snygga eller vad säger ni? :)
Det skulle väl va något :D

Lite bilder på min prinsessa♥


På BB <3

Både mor o dotter trötta efter natten :P

Min prinsessa<3

Bara någon månad gammal<3

Somnade i knät :P

En glad liten tös

Mamma älskar dig verkligen

UUUUH så kallt xD haha sötnos

Kommer ihåg när hon började med denna min xD

Sitter så fint så :) på nyårsafton <3
Försöker krypa <3

Jag är en av de bättre mammorna!!

När jag fick Wilma så var jag extremt deppig första tiden, även om jag var lycklig och glad för att jag fått min dotter.. ÄNTLIGEN efter massor med strul.
Men så gick jag och prata med min BVC sköterska o hon sa att de kan vara en lite skarpare förlossningsdepression, eftersom de är så vanligt, men jag fick hjälp, mina svärföräldrar tog Wilma då och då och jag känner mig så mycket gladare när Wilma kommer hem, känner mig som en bättre mamma..

Så till er som säger att man är en sämre människa som lämnar bort sitt barn en natt eller två då och då, de är inte alls fel med det, de är helt okej, man mår sååå mycket bättee då, som i de här tillfället med depression som jag haft, jag har fortfarande en liten depression men de är inte förlossningsdepressionen utan lite annat, men jag är glad att jag har hjälp att få..

Hade jag däremot inte haft hjälp så hade allt gått ut över min sambo och min dotter och de vill jag ju verkligen inte, och sen är de en annan sak om man lämnar bort sitt barn för att gå ut o supa osv, men sånt gör ju inte jag eftersom jag väntar en till liten flicka, plus att jag inte är så mkt för att dricka heller..

Men jag är iaf en av de bättre mammorna som vågar ta den hjälp och verkligen be om hjälp o kunna lämna bort min dotter, även om de är jobbigt, men man mår mycket bättre efter...


Jag älskar dig Wilma, Sofia, Maria Stenbom<3

Tiden springer iväg..

Hittade lite äldre bilder på Wilma o oss när hon var en liten skitunge, en liten liten bebis, de var tider de, då hon låg vid mitt bröst o ville ha mig där hela tiden, kunde ligga o mysa i sängen och hon var jämt så glad, de är hon nu med, men nu vill hon så mycket, typ som att gå, försöka krypa iväg osv.

Saknar de tiderna då hon var så liten och söt, men hon är min underbara dotter, betyder allt för mig.

Jag kommer ihåg när jag fick hålla i Wilma dagen efter snittet, jag var så lycklig, även om jag hade så ont så tänkte jag inte på de när jag hade min dotter nära mig, jag var så lycklig efter hon föddes, hon var så vacker, så söt, så underbar, fanns inget finare just då.

Går inte beskriva hur känslan är, de som blir mammor vet vad jag pratar om, man blir så fäst, blir en helt annan person, får ansvar och kunna uppfostra som man vill..
De går verkligen inte beskriva hur lycklig man blir, jag är så otroligt lycklig med min familj, med min sambo, min dotter och våran kommande dotter som beräknas den 5:e juni, älskar er så otroligt mycket, att få uppleva de här.

Jag ska ta tag i mitt liv, uppfostra Wilma och "tindra" på mitt sätt, även om jag blir trött osv, men de är mina barn, jag vill kunna klara mig själv, tillsammans med min familj, men måste ta tag i mitt liv tillsammans med familjen..

Här kommer några bilder på lillskruttan<3







Wilma min ängel♥

Wilma börjar bli riktigt duktig, idag fick jag se henne sätta sig upp helt själv två gånger, ser lite roligt ut när hon sätter sig upp, men hon klarar de, helt underbart, är så stolt över min bebis.
Kan knappt kalla henne bebis längre, hon börjar ju bli en stor flicka..

Idag eller inatt höll jag på bryta ihop totalt, pratade med några på en grupp på facebook som heter "förälder 2011", om att Wilma inte sover o försökt med allt, och igår fick hon bara sova en gång och de fick ju jag ta, hon sov så dåligt så jag höll på bryta ihop, men så sa jag de i gruppen och de sa att om de får sova en hel del på dagen så sover de bättre under natten, och tror faktiskt de stämmer, Wilma sov bättre när hon sov på morgonen och på eftermiddagen, så ska nog börja med det igen..

Inatt sover Wilma hos sin faster, usch var så jobbigt att lämna iväg henne, älskar ju Wilma, känns så förbannat tomt utan henne, mitt mammahjärta klarar knappt de här, men de här var de bästa för både mig o Wilma, så jag inte bröt ihop, men kan säga att tårarna sprutade massor, min älskade bebis, älskar henne så otroligt mycket.

Tänk att Wilma ska bli storasyster i juni, vad stor hon börjar bli, så stolt över henne, hon är så otroligt duktig, dröjer nog inte länge tills hon börjar gå.

Wilma, Sofia, Maria Stenbom, mamma älskar dig mer än du kan ana, du får mig att smällta, utan dig hade jag inte varit så stolt som jag är idag, älskar dig min skönhet♥



Fredag!

Iag vaknade jag och Wilma kvart över åtta, älsklingen tog Wilma en stund på morgonen så jag fick sova en stund, var ganska skönt, strax efter han och Wilma väckte mig så smsade Emelie o frågade om öppna förskolan, det var stängt och låst där, så erbjöd henne att komma till oss så Liam och Wilma fick leka av sig.
Båda var nog gansla trötta efter de lekt massor, då klockan var runt 12 tiden, Wilma hade inte sovit något på morgonen som hon brukade, så hon somnade runt 12 halv 1, och sov fram till två, visserligen vakna hon till efter en timme, men somnade om igen o sov till 14 ungefär..

Så idag har hon bara sovit en gång i stort sett, så hoppas veeeeerkligen på en bra natt nu inatt, funkar det så ska jag fortsätta med att hon får sova vid 12 tiden, hon börjar ju trots allt bli en stor tjej nu :D

Just nu sitter jag här med Elicia och Krissi, barnen har lekt lite grann o de fick Wilma att somna fort xD
Nu blir de att kolla på Mumien 2 på tv..

Ha de en toppen helg :D

Nytt År, Nya Tag, Nya utmaningar!

2011 slutade med att vi firade nyår med Krissi, Elicia, Markus och Jasmine, vi åt tacos, pratade och hade de riktigt skoj, sen somnade ju naturligtvis Wilma, men vi kollade på raketerna ändå, och även om de smällde precis utanför fönstret på sovrummet så sov Wilma rakt igenom hela natten, ett under, trodde hon skulle vakna o undra vad fan de var som lät, men ikke då :P

Så nu börjar ett nytt år, och de innebär nya utmaningar, kommer hända ganska mycket detta år, Wilma blir 1 år, jag och Jonas firar 2 år tillsammans, "Tindra" är beräknad att komma den 5:e juni, så de blir två barn :D Wilma och lilla Tindra, guuud vad spännande de ska bli :D

Sen får vi ju fira julafton och nyår med båda barnen, åååhååå vad kul :D

Hoppas ni får ett bra år, för de ska jag ha :D tillsammans med my family :D
P.S DRICKER INTE VIN, UTAN NÅGON ALKOHOLFRI DRYCK SOM VI SKÅLAR MED!



GOTT NYTT ÅR!!!

RSS 2.0