Lycklig till 1000000 <3

Åh jag måste verkligen skriva detta, men jag är så lycklig, har min underbara sambo som jag ska gifta mig med, våra två barn, alltså kan ni tänka er, jag har 2 barn, TVÅ BARN!
Åh de är de bästa som jag och älsklingen tillverkat, våra små mirakel..

Visst är man trött och så, men Wilma hon sover betydligt mkt bättre nu i sitt egna rum än förut och tindra vaknar 2-3 ggr på natten..
Trött är man, men vad gör de, har ju mina barn som jag älskar av hela mitt hjärta..

Vi har flyttat till en fyra, Wilma har eget rum, vi har två barn, vi ska gifta oss så småningom, och inte nog med det, Wilma börjar på dagis i höst.. åh vad de ska bli spännande <3


The Family <3


Tindra föddes 12-05-18

Äntligen är det över och Tindra är född, gud vad mamma längtat efter dig, du är så underbar <3

Vi åkte in på fredag morgon den 18 Maj 2012, kl 08.00 så kom vi in, vi fick komma in på ett rum, de körde en kurva och då började värkarna sätta igång..
Klockan gick o gick, vid 12.00 ungefär kom de in och satte dropp och kateter, ingen höjdare, men de gjorde det iaf..
Kl 12:45 blev vi inrullade till operationssalen, och jag fick ryggmärgsbedövning vilket gjorde att jag blev förlamad xD haha
Sen väntade vi på narkosläkaren, tror de började skära i mig vid 13:20 ungefär och kl 13:50 föddes min lilla tindra, då titta hon ut till världen..

Hon var 44 cm lång och vägde 2604 gram, så de blev neontalavdelningen med andningshjälp första dygnet sen fick hon vara hos oss på bb <3På fredag gäller det... NERVÖS!

Trots att jag gjort ett kejsarsnitt tidigare så är jag nervös, två dagar kvar, tänk på fredag såhär dags kanske jag har min lilla tindra i famnen..
Men denna gång är de lite annorlunda, Tindra kommer få ligga i kuvös med värme, och matas med en slang, och antagligen bli kvar på sjukan ett tag, stackarn, men vad gör man inte för sina barn..

Idag onsdag, hmm vad händer då? inte mkt, tiden går så förbannat sakta, Wilma fick bara sova en gång idag, hon måste börja lära sig eftersom hon ska börja på dagis snart, mindre än 2 månader dit..

Imorgon kanske vi åker till stallarholmen, för på fredag kör Laila oss till sjukhuset, åh gud vad nervös jag kommer vara...

Jävla illamående o sammandragningar!!

Alltså shit, jag blir tamifan galen, har mått illa i mer än en vecka och sammandragningarna vill inte ge sig fast jag har tagit bricanyl..
Kommer hela tiden..
Och läkarna på Eskilstuna sjukhus, de ska vi inte ens tala om, är så förbannat less på att de säger att tindra skullem å bättre av att vara utanför magen men ändå snittar de eller sätter inte igång mig..
Hon växer inte, hade växt ungefär 80 gram på mer än en vecka, något måste ju för fan vara fel..
Hon ska ju väga mer än 3 kg nu o väger inte ens 2 kg!!

Får jag inte en tid eller de säger att de skickar hem mig imorgon så åker jag till annat sjukhus, är så less på allt o alla, o inte nog med de, alla är emot mig...


den 20:e maj

Tänk att vi firar 2 år tillsammans den 20 maj :O
Gud vad tiden går fort, älskar dig så otroligt mkt, du betyder så otroligt mkt för mig, de vi har tillsammans kan ingen annan få, älskar dig så mkt.
Wilma o tindra är de finaste vi har tillsammans <3Om du bara visste hur mkt jag älskade er <3

Tänker tillbaka

Sitter och lyssnar på våran studentlåt som vi hade på studenten, tänk att de är 2 år sen jag tog studenten :O
Saknar klasskompisarna, saknar skolan ibland..
Funderar på att försöka få tag på alla klasskompisar o få en återträff :)


Kommer aldrig glömma de <3
Pissdag!!!

Ja jag kan väl inte säga något annat än jävla pissdag!
Idag har allt verkligen gått åt hekvetet, först så blir jag bara irriterad o arg för alla kartonger och soppsäckar står överallt, men de får man leva med tills vi flyttar, sen gjorde jag ckokladmuffins, allt gick bra tills jag skulle börja diska, då ett glas ramla ner på golvet och var tvungen att dammsuga upp de, ja då bränns muffinsen, de går ju äta ändå men bajs...

Lyssnar nu på morfars skiva för att lugna ner mig, känner att jag behöver göra de, glas i foten och händerna har man fått med, hoppas denna dag slutar bra iaf..

Äta lite mat sen mysa med älsklingen sen tänker jag ta en lång varm dusch...

RSS 2.0