Anonym Anonym Anonym!!!

FÅR VI SE OM DU DIN ANONYMA TYP VÅGAR SVARA PÅ DETTA?!
ALLTS HUR FEG FÅR DU BLI?? VADÅ LÄMNAR BORT MITT BARN? ORKAR INTE? DUM ELLER, KLART SOM FAN JAG ORKAR TA HAND OM MITT EGNA BARN, JAG GÖR ALLT FÖR MIN DOTTER!!
vAFAN ÄR DU FÖR DÅLIG FÖRÄLDER SOM TROR ATT DU KAN ALLT EGENTLIGEN??

OMG, VILKA PUCKON DE FINNS... FEGA SOM AS SOM INTE VÅGAR SKRIVA ERA NAMN, RÄDD FÖR ATT JAG SKA BLI ARG ELLER? TROR NI INTE JAG LISTAT UT REDAN VEM DE ÄR?? IDIOTER!!

Promenad med Älsklingarna♥

Idag kom min lilla prinsessa hem från farmor, vart där hela helgen, de var skönt men tomt utan henne xD
Idag bestämde vi för att gå på en promenad till jeanette, tog en evighet att gå dit men skönt och kul att träffa henne igen :)
Wilma försökte dock komma åt spaken så hon kunde köra xD
Och att jenatte blev uppäten av Wilma xD

Ikväll blir de att ta de lugnt med familjen <3

Så var denna fina promenad över =)
Tack för denna dag Jeanette<3

tråkigt!!!

Den här dagen är så extremt tråkig, vettefan vaf man ska hitta på, regnar ute, vill gå ut o gå ändå, funderar faktiskt på de, för har så jävla tråkigt.. Krissi kommer hit sen o räddar min dag :D haha wilma vill nog leka med elicia med, haha.. Och den där socialtjänsten ska jag fan ta itu med, för fan, måste ju för fan få pengar till räkningar o mat, blir så tokig på de.. Gosch.. Nej nu tänker jag strejka xD ha de gött..

Funderar..

Funderar på hoppa av föräldragruppen, är inte så intresserad avde längre, så tråkiga saker där, men däremot ska jag nog börja gå med wilma till öppna förskolan på fredagar, så hon får träffa andra barn o leka med de..
Tycjker inte man lär sig så mkt där så får se om jag går dit den 20:e.. massage kan jag ge wilma hemma ändå så..

Så får se..

Fredag igen...

Fasen vad veckorna går fort, fst man inte gör så mkt, fast på sisdta tiden så har vi varit ute och gått, de är ganska skönt de med, så man får något att göra..
Idag fick jag för mig att städa, så nu har jag rensat o städa o diska plus att tvätta igenom tvättkorgen så nu är den tom, äntligen, men tvättar i stort sett varannan dag o typ 2-3 ggr per gång..

I början av graviditeten så var jag förbannat trött, men nu när Wilma sover bättre på nätterna och har fått in rutinerna och vet när hon ska sova så har jag kunnat städa o tvätta o ta hand om hemmet medan hon sover, är inte ett dugg trött längre nu när hon sover, så skönt så..

Men nu är städningen klar o snart göra lunch o sen hämta ut nått gåvopaket till wilma från libero..

I and My Family♥

Tog i flaskan och kastade iväg den, haha vilken goding mamma har..

Första tanden..

Idag var vi på föräldragruppen eller först var vi i Eskilstuna, och kolla hörseln på wilma och de gick jätte bra, hon sov genom hela undersökningen, inget mer med det, men på vänster öra så blev de godkänt och höger finns de hörsel men inte godkänt, så får se vad de blir med de hela..
Men föräldragrupp var de, riktigt spännande, masserade benen och magen, magen tror jag att wilma tyckte de var skönt, men benen var inte så kul, låg och sprattlade och ville vrida på sig..
pratade även mat idag med, spännande..

Idag när vi gick till emma för att prata lite så upptäckte vi att de var lite vasst i munnen på wilma, vi tänkte ju genast: vafan va de, kollade o vips en tand är ute... första tanden :D

RSS 2.0