Jag är jag, och min stil!

Hela natten har jag funderat på att "ta fram" min stil igen, bli den Johanna jag en gång var.
Innan jag träffade min sambo gick jag alltid i mina stövlar, jeans, hade mascara, och snygga kläder på mig, men de försvann när jag träffade min sambo..
Jag plattade alltid håret, var hyfsat fixad varje dag, så nu funderar jag på att ta fram mina stövlar, använda handväskan, och bara vara jag..

Fick tips från en riktigt god vän, o hon vet vem de är..
Så nu tänker ja plocka fram de kläderna, skorna och vara jag..

Är de verkligen en bra ide?
Jaja så får de bli..

Ha en trevlig lördag, nu kommer strax krissi :D:D

En lååång onsdag :P

Denna dag har varit extremt seg kan jag nog säga :P
Trodde aldrig de skulle bli kväll, men nu är det de och har hänt mkt under denna kväll :P
Krissi kom hit en stund, och de blev en full fart kan jag nog säga :P
Wilma blev lite småhängig hon har ju trots allt feber, men men de går nog över.
Hon vilade en stund i sin säng för en gångs skull, var bara för att hon inte skulle vakna när elicia var här :P
Sen blev de mat dags och efter de gick krissi och köpte glass, wilma fick med smaka och de var riktigt gott kan jag säga :P
Blev mycket bus för både Elicia och Wilma, skratt och gråt, Elicia ramla ner för soffan men de gick över ganska snabbt :P min lilla klanttjej, haha en helgo tjej :P
Och en bästa vän till wilma :P
Efter en stund så fick wilma gröt och hon åt myyyycket gröt, var dubbelt så mycket som hon brukar äta, MEN hon åt fanimej upp all mat :O vilket litet matvrak man har till dotter :P haha och inte nog med det, Elicia fick glass och wilma blev arg, hämta en glass till henne, åt en halv glass, tänkte då de: "hur i helva friden får hon i sig allt".
Men hon fick i sig de, krissi gick hem med en trött Elicia efter allt bus :P
Kanske blir mer bus imorgon, får hoppas på de :P
Men men bortse från allt detta, vi titta en stund på tv, sen la jag wilma i soffan o hon somna typ direkt :O haha shit..



Imorgon blir de att städa här först tror jag, har itne bestämt mig om deblir städa först sen handla eller tvärtom, får se, men ska iaf städa o handla, så imorgon skaj ag handla mat, blöjor och jag ska köpa frutti till wilma :D se om hon gillar de, då får hon de till mellanmål :)

Sen i helgen tänkte faktiskt jag att jag o jonas skulle mysa litegrann o köpa hem nått gott och ha film mys :D:D

ÅÅÅÅH Älskar denna familj underbart mycket <3


Wilma äter glass :P de blev kallt xD


Wilma och hennes grimaser :P

Mina fina ♥

Älskar mina älsklingar <3
tog lite bilder på mina älsklingar..




Tack för tipset =)

Måste då säga tack för tipset, ni som tipsade mig om att fixa ordning sängen så att wilma sov bättre, kan säga att hon sov hur bra som helst fram till 4 imorse, så sov skönt, vi låg vakna en timme sen la jag henne bredvid mig o vi somnade som två stockar :P
Så ikväll kommer jag försöka få wilma att sova vid 9 tiden ikväll o se om hon sover så gott som hela natten, ska ge henne gröt ikväll istället för ersättning..
Så de ska bli spännande och se hur hon sover, men måste då säga att jag är inte så speciellt trött =)


Idag ska jag nog passa på att städa lite, tvätta lite kläder, wilma behöver kläder eftersom hon spiller o dreglar o massa :P haha mysigt så :P
Så ska nog diska, städa o tvätta litegrann idag =)
Är inte så kul men de behövs ju de med :P

Nej nu blir de att vila en stund innan jag tar hand om hemmet, hejsvejs :D

Nu blir de kväller!

Jag o älsklingen var ute på promenad förut, hälsa på krissi, monica var hos de så de var lite kul :D 
Elicia är alltid lika busig xD
Sen gick vi ner på stan o handlade lite, gick hem sen och tog de lugnt, wilma somnade en stund till..

Just nu tittar vi på benjamin button "film" och snart bada lillskruttan och sen natta henne..

Så ha en trevlig lördag..

Wilmas gåstol


En lååång natt..

Innan jag skriver vad jag menar med en lååång natt så tänkte jag berätta varför jag skriver bloggen, jag skriver för att jag tycker de är skönt att skriva av mig litegrann.. kan inte prata så mkt med folk öppet..
Har med de som hänt osv..
Men jag tycker de är skönt att skriva av mig här och de känns skönt, så om ni som läser ska börja hålla på klaga på att jag skriver massa här så kan ni lika gärna sluta kommentera..
Min blogg och mitt liv, jag vill berätta saker och ting och få tips o sånt men inga jävla klagomål!


Kan ju säga att de blev en lååång natt nu inatt igen, jag vet inte varför hon sover dåligt på natten, har verkligen försökt med allt, men fick tips av en från föräldragruppen om att bebisar vill ha trygghet så kunde puffa till några filtar o sånt i sängen så de ska jag prova ikväll när wilma ska sova..

Jag är jääävligt trött på dagarna, de kan jag lova, men jag försöker ändå hålla humöret på topp för min familjs skull, Wilma är verkligen min underbara dotter, älskar henne sjukt mkt, sen Wilma föddes så har jag blivit lyckligare, älskar ju min "man" med så klart <3

Nu när wilma blir äldra så känns de nästan som tiden bara springer iväg, Wilma bara växer och växer, fan man hinner knappt köpa nya kläder till henne förrän hon växt ur de :P



Idag ska vi ner på stan en snabbis, sen blir de nog att ta de lugnt, illamåendet är väl sådär, kan ju inte säga att de har försvunnit, men de är ju inte lika illa som när Wilma låg i magen vilket jag tycker är jävligt skönt, men när de väl kommer så mår man skit, usch, önskar verkligen de försvann för gott..
Men får se, på måndag ska jag till MVC och skriva in mig, så får se vad hon säger..
De blir spännande men tänker mkt omkring detta, men kul ska de bli, tack och lov finns de ju människor som bryr sig om oss och stöttar oss massor..

Tack för denna gång, blev visst ett långt inlägg men jaja :D


Wilma fick en gåstol av sin farmor och farfar, är verkligen stolt i den, men kommer bara bakåt xD igår tog hon sats o for framåt, haha men kul har hon i den :D min lilla prinsessa<3

12 Oktober!

Har inte hänt så mkt speciellt de här sista dagarna, kan bero på att illamåendet inte vill gå över, men men så är det, bara stå ut :P
Min lilla flicka fick en gåstol av sin farmor och farfar idag och de tackar jag de för :D tack så jätte mkt, var jätte snällt, och är jätte glad att ni ställt upp för oss <3

Men idag var vi iaf och lämnade lite papper och fixade lite grann med, funderar dock på att säga till försäkringskassan att sätta in pengarna på mitt seb konto, men får se..

Idag blir de väl att städa och ta de riktigt lungt. usch känner mig så jag vet itne riktigt...

Och jag måste säga en sak, är förbannat sugen på falukorv så nu har jag setat vid datorn och moffat i mig en halv falukorv xD haha

Men ha en toppendag :D

Torsdag!

Jaa vad ska man säga om denna dag, har inte hänt så speciellt mkt, jonas har hållt på med nya akvariumet, och jag o wilma somnade en stund i sängen, men blev väckt av alexandra :P haha hon ringde o både jag o wilma for upp i sängen... "glömt ändra till ljudlöst"..
Och på tal om att sova, Wilma sov för första gången från halv nio igår kväll till tjugo över tre inatt, var tvungen att kolla så hon andades, och självklart gjorde hon det, men vafan man blir ju lite skraj att hon sover så mkt..
Plus att hon sov från halv fyra till halv sju, så hon sov i stort sett hela natten, men ska bli skönt att börja med välling istälet så hon sover bättre..

Just nu är krissi och elicia här men wilma är lite osocial och sover :P haha blir att hänga tvätt och diska ikväll, usch säger jag bara..

Imorgon blir de öppna förskolan med wilma, ska bli kul :D

Lösen på bloggen!

Numera blir de lösen på bloggen med tanke på att folk är som idioter och ska hålla på att skriva massa dumma och idiotiska saker...
Så nu blir de lösen hädanefter...

Är glad att ni som läser detta och får lösenordet inte LÄMNAR UT  lösenordet...

Wilma 5 månader

Ja de var ju ett tag sen jag skrev här, men de har hänt ett par saker sen sist.
Wilma blev 5 månader, fick 5 månaders sprutan, sen har vi gått på unga föräldrar, de var riktigt kul, träffa andra som har barn.
Sen har vi varit ute hos Sandra i föräldragruppen och grillat och myst, de var kul, men tyvärr så var vi inte där så länge för vi visste inte när bussen gick..

Men nu flyter de på, jag diskar, städar o de börjar bli riktigt kul, wilma sitter "nästan" själv, och vi har fått en matstol till wilma så nu kan vi mata henne i köket när vi äter :D helt underbart..

Är så glad att vi fått så mycket hjälp och stöttning av mina svärföräldrar..
Tack så mycket, ni är helt underbar :D:D

RSS 2.0